CONTACT - EXPRIMS SRL - Pentru AFACERI !

- Contact e-mail

- Adresa (sediul firmei)

- Localizare harta

- Identitate juridica

La finalul lui 1993 am început activitatea EXPRIMS SRL.

Din 1994 și pana in prezent ne ocupam de acelasi tip de afacere: publicatii destinate mediului de afaceri, tiparite dar si virtuale.

Incepand cu 1995 ne-am fixat ca obiectiv stabilizarea sediului, iar din primul trimestru la anului 1996 am pus in practica ceea ce ne-am propus si de atunci n-am mai schimbat nimic in coordonatele de contact (am mai adaugat cate ceva: niste adrese web, operari de telefonie aparuti ulterior, emailuri etc).

Dorim sa ne apelati ori de cate ori veti avea cea mai mica doleanta, drept pentru care am creat in meniul din stanga, legaturi spre forma de contact cea mai adecvata stilului dumneavoastra. Daca ne-a scapat ceva, va rugam sa ne scrieti aici, ca sa completam meniul.

Am dovedit ca suntem stabili si cel mai bine stiu toti clientii nostri pe care-i avem de atunci pana in prezent.

Peste 600 000 de societati comerciale din Romania, clasificate pe domenii de activitate in 33 de cataloage specializate.

Acestea sunt disponibile in format pdf. Bonus: baza de date (in format xls) cu toate informatiile cuprinse in cataloage, astfel incat sa interactionati cat mai usor si mai rapid cu partenerii dumneavoastra de afaceri.