Ce trebuie facut pentru a primi clienti din cataloage.ro?

Costuri ZERO la serviciile de captare comenzi de la clienti, plus nenumarate optiuni

Pentru inceput ar trebui specificat faptul ca vizitatorii cataloage.ro sunt din randul clientilor dumneavoastra, adica persoane care indeplinesc (in linii mari), multe dintre conditiile de profil pentru a va deveni cumparatori. Pe acestia ii vom denumi in continuare, utilizatori.
Portalul ofera utilizatorilor acces si drepturi sporite la utilizarea platformei S.R.M. (Supplier Relationship Management) pentru optimizarea relatiilor dintre client si furnizor.
Integrat in aceasta aplicatie este si serviciul 'INVESTIGATIO' prin care utilizatorii trimit cereri cu un singur click catre toate firmele care au in oferta lor produsele/serviciile solicitate.
Si firma dumneavoastra poate primi aceste cereri fara sa platiti nici un ban, numai daca aveti firma inscrisa in portalul cataloage.ro. Pentru inscriere trebuie sa va faceti mai intai un cont de utilizator.
In cateva minute, din contul personal, sectiunea "Firmele mele / Inscrie firma noua" va configurati propriul website, doar parcurgand cativa pasi:

 • Inscrierea datelor personale, adica aplicarea pentru a deveni utilizator inregistrat (un formular + un click pe un link dintr-un mesaj pe care vi-l trimitem prin e-mail)
 • Inscrierea datelor generale ale firmei;
 • Adaugarea de adrese (locatii geografice) si alte spatii web;
 • Specificarea activitatilor firmei conform nomenclatorului cataloage.ro si descrierea suplimentara, necuprinsa in nomenclator;
 • Adaugarea poze si descrieri ale acestora pentru produsele si serviciile oferite.
 • Utilizarea propriului cont este gratuita, NELIMITAT in timp. Pentru site-ul firmei dumneavoastra (inclusiv gazduire, indexare si optimizare Google, trafic etc) primele trei luni totul este gratuit!
  Nu platiti nimic in avans si daca veti fi multumiti dupa aceasta perioada de proba, va pastrati toate avantajele pentru un tarif minim de patru euro si jumatate pe luna (plata anuala).

  Peste 600 000 de societati comerciale din Romania, clasificate pe domenii de activitate in 33 de cataloage specializate.

  Acestea sunt disponibile in format pdf. Bonus: baza de date (in format xls) cu toate informatiile cuprinse in cataloage, astfel incat sa interactionati cat mai usor si mai rapid cu partenerii dumneavoastra de afaceri.