In cateva minute GATA, v-ati facut site-ul!

Construiti propriul website pentru firma dumneavoastra in doar 5 minute.

Daca cititi aceste randuri inseamna ca stiti sa folositi un program de navigare pe internet, ceea ce este mai mult decat suficient ca sa va construiti site-ul firmei in acest portal. Primul pas este sa dati click pe [Contul Meu] si daca nu sunteti inregistrati, atunci intr-un minut rezolvati si acest aspect cu un click pe [INREGISTRARE UTILIZATOR NOU], unde un formular foarte simplu trebuie scris ca sa aveti acces la resursele puternice ale portalului cataloage.ro.

De aici inainte nimic mai usor. Din meniul "Contul Meu", se alege "Firmele mele / Inscrie firma noua".
In urmatorul ecran aveti patru pasi de parcurs, in urma carora va rezulta un site cu sase pagini distincte, in care aveti:

 • Prima pagina - ce contine sigla firmei si mesajul text de intampinare, pe care-l puteti cosmetiza exact ca in Word (Microsoft);
 • Despre - prezentarea detaliata a firmei, incluzand istoria sa si orice alte detalii pe care le considerati a fi aduse la cunostinta clientilor;
 • Produse / Servicii - sub forma unei galerii de poze, in care fiecare poza are un titlu propriu si un text descriptiv;
 • Activitate - prezentarea activitatilor se face conform nomenclatorului cataloage.ro. Se impune aceasta indexare pentru a facilita accesul clientilor spre site-ul dumneavoastra (dat fiind faptul ca in general, cumparatorii cauta in primul rand produse sau servicii, dupa care decid numele furnizorului);
 • Adrese - oricate la numar, sedii, sucursale, depozite, puncte de lucru sau orice alte forme de organizare ce au locatie georgrafica este bine sa fie vazute de client, astfel incat acesta sa-si aleaga cel mai apropiat punct pentru aprovizionare;
 • Contact - pentru corespondenta electronica, configurat in special pentru lansari de comenzi online. Mesajele ce ajung la dumneavoastra din acest formular sunt din partea vizitatorilor verificati si odata cu cererea in sine veti primi si toate datele de contact ale solicitantilor.
 • Aceasta este scurta prezentare a site-ului dumneavoastra, pe care va invitam sa-l activati cat mai repede. Fiecare minut de expunere inseamna marirea sanselor de a capta mai multi clienti, in conditiile in care "efortul" de a inscrie firma intr-un mediu profesional, dedicat afacerii dumneavoastra, este acelasi, fie ca il faceti acum, peste o saptamana sau peste un an, diferenta consta in perioada de expunere pe care o castigati daca actionati acum sau mai bine zis in clientii pe care nu-i veti primi dinspre cataloage.ro pana la momentul in care veti finaliza inscrierea.
  Utilizarea propriului cont este gratuita, NELIMITAT in timp. Pentru site-ul firmei dumneavoastra (inclusiv gazduire, indexare si optimizare Google, trafic etc) primele trei luni totul este gratuit! Nu platiti nimic in avans si daca veti fi multumiti dupa aceasta perioada de proba, va pastrati toate avantajele pentru un tarif minim de patru euro si jumatate pe luna (plata anuala).

  Peste 600 000 de societati comerciale din Romania, clasificate pe domenii de activitate in 33 de cataloage specializate.

  Acestea sunt disponibile in format pdf. Bonus: baza de date (in format xls) cu toate informatiile cuprinse in cataloage, astfel incat sa interactionati cat mai usor si mai rapid cu partenerii dumneavoastra de afaceri.